База Витоша
Затворен комплекс Рейна, ул. Марин Тодоров 4.
Научи повече
База БОРОВО
ул. Солун 45, до бул. България и бул. Гоце Делчев
Научи повече
Previous slide
Next slide

Изберете една от нашите бази, за да сте спокойни за грижите за вашето дете.

“Kindervilla”  Борово

се намира в широк център, в кв. Красно село, ул. Солун 45, в близост до бул. България и бул. Гоце Делчев, отговарящ на нуждите на един квартал, изпълнен с млади семейства с малки деца.

Базата отговаря на всички изисквания и стандарти, както за безопасност, така и за нуждите на деца на възраст от 10 м. до 4 год. Широките, светли помещения осигуряват на вашето дете сигурност, спокойствие, приятна атмосфера, близка до домашната. А уютното обзавеждане и пъстрия, цветен интериор допринася за стимулирането на развитието на децата.

Разполагаме с 2 просторни зали за игра с обособени кътове за игра, хранене и обучение и отделно помещение за сън и следобеден отдих.

Освен нашата просторна дворна тераса, обезопасена и оборудвана за игри навън, с нашите малчугани обичаме да посещаваме и близките детски площадки. Забавляваме се и играем заедно. Природата е основен акцент, присъстващ и на закрито- в занималнята на най-малките.

 

KinderVilla 2 база Рейна

Втората ни локация се намира в затворен комплекс Рейна София, в кв. Витоша, ул. Марин Тодоров 4, в близост до бул. Филип Кутев и Зоопарка, носещ със ебе си всички предимства на сигурната среда в затворен комплекс, както и близостта до удобни транспорти връзки.

Там на разположение на децта са отново широки, светли помещения, изцяло ново строителство и обзавеждане с естествени материали. Подбрали сме изключително внимателно всички съоръжения и играчки, като отново сме се водили от главната ни идея децата да имат простор и свобода на действие и изследване на света, като всичко е максимално обезопасено за тях.

Тук децата се ширят в 3 просторни зали с обособени кътове за игра, хранене и обучение и отделно две помещения за сън и следобеден отдих, оборудвани с двуетажни легълца за по-големите и кошарки за  най-малките ни приятели.

Децата излизат всекидневно и в нашия просторен, озеленен и ограден двор. Игрите на люлките, пясъчника, пързалките за любими на всички ни. За нас е от изключително значение децата да прекарват максимално време навън, на чист въздух. 

Богатата ни колекция от Монтесори игри и занимания допълва цялата ни идея за хармонично детско развитие.

 

Защо да изберете нас?

Отдаденост

Ние сме всеотдайни в грижата и общуването ни с децата.

Богат опит

Професионалният ни път ни помага да се справим в различни ситуации.

Материална база

Вложили сме много и продължаваме да обогатяваме нашите бази, за да бъдат максимално сигурни, удобни и интересни за децата.

Чуваемост

Ние се вслушваме в тревогите и молбите на родителите и работим съвместно с родителите в една посока.

A testimonial from a client who benefited from your product or service. Testimonials can be a highly effective way of establishing credibility and increasing your company's reputation.

As Featured In

This is a space to showcase any publications your business has been featured in

A Title to Turn the Visitor Into a Lead

This is your chance to emphasize why the visitor should contact you right now.

Запишете се за нашите новини от света на децата!

Запишете се сега и ще получавате интересни статии, съвети, препоръки относно детско развитие.